Tisztelt Ügyfeleink!

 

Üdvözöljük az MG’s Global Property Ingatlaniroda oldalán. Irodánk a Piramis Ingatlan hálózaton belül a budai kis és nagy értékű társasházi lakások, villalakások, projektek értékesítési specialistája.

Célunk a kifogástalan, korrekt és teles körű ügyfél kiszolgálás, melyre garancia a nagy tapasztalattal rendelkező, kiváló szakemberekből álló csapatunk.

Az Eladó ingatlanok tulajdonosaival személyre szabott értékesítési stratégiát dolgozunk ki, melynek során figyelembe vesszük az ingatlan adottságait, a reális piaci értékét, és a tulajdonosok élethelyzetét, egyedi igényeit.

Az érdeklődők megfelelő szűrésével és teljes körű tájékoztatásával érjük el, hogy csak potenciális vevőket közvetítünk Önnek

 

A Vevői igény kiszolgálásában a leghatékonyabbak vagyunk. Az ingatlan piac kiemelkedő szereplőivel (társirodákkal) együtt dolgozva, bármilyen ingatlant megnézhet rajtunk keresztül. Nem kell 15-20 ingatlanossal tartania a kapcsolatot. Részletes igényfelmérés után kollégánk az Önnek megfelelő összes ingatlant meg tudja mutatni, és birtokbaadásig a segítségére lesz.

 

Nagyon köszönjük megtisztelő figyelmét, és bízunk benne, hogy mielőbb Önt is elégedett Ügyfelünkként köszönthetjük!

 

Üdvözlettel:

MG’s Global Property csapata